HIQURE

Als eerste van Nederland!

Koops Autoschade heeft als eerste autoschadeherstelbedrijf in Nederland het HIQURE certificaat behaald.

Kwaliteit van werken zit bij Koops Autoschade al sinds jaar en dag verweven in de cultuur van het bedrijf, niet voor niets is het bedrijf al jarenlang erkend BMW/MINI reparateur. De implementatie van de nieuwe norm kwam hierom voornamelijk neer op het aanpassen van de registratie en dossiervorming.

Albert Koops: “Wij zijn al sinds september 2011 op de hoogte van HIQURE en we hebben het hele jaar rekening gehouden met de komst van de definitieve norm. Samen met management consultant Martin van Veen van BASF Coatings Services B.V. heb ik de strategie bepaald. Op basis van deze strategie heeft eenieder binnen ons bedrijf zijn schouders er onder gezet. Ik ben vreselijk trots op de vakbekwaamheid, betrokkenheid en het enthousiasme van ons team!”

 

Bekijk hieronder het informatie filmpje van HIQURE

 

Verlaag de studielast voor medewerkers door samen te werken.

Voor medewerkers kan het bestuderen van het handboek een drempel vormen om te starten met HIQURE.
Albert koops van Koops Autoschade maakte het bestuderen van het handboek daarom een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Met een viertal medewerkers werd het handboek op onderwerp verdeeld.

Zo bestudeerde een plaatwerkmedewerker technische aspecten en verdiepte een medewerker van de administratie zich in de intake van een schadegeval. De ervaringen van de medewerkers werden vervolgens besproken zodat iedereen een compleet beeld had van HIQURE.