ProTech lakbehandeling

Bescherm uw lak

Uw auto is een dierbaar bezit die u graag wil beschermen tegen de schadelijke invloeden van de natuur, het milieu en het klimaat. Koops Autoschade biedt uw auto hiervoor een exclusieve mogelijkheid: de ProTech-lakbehandeling.

ProTech lakbehandeling

Een lakbehandeling van ProTech is een unieke behandeling die ervoor zorgt dat de lak van uw auto langer mooi blijft. Koops Autoschade voorziet uw auto van een toplaag die ervoor zorgt dat uw auto beter beschermd is tegen alle invloeden van buitenaf.

ProTech 500-lakbehandeling voor nieuwe auto’s

Als u een nieuwe auto koopt, kunt u kiezen voor een ProTech 500-lakbehandeling. Uw auto krijgt door deze behandeling een unieke, diepe glas. Daarbij zorgt deze behandeling ervoor dat uw nieuwe auto er jarenlang nieuw uit zal zien. Wij zijn overtuigd van de kracht van deze vorm van lakbehandeling dat we vijf jaar schriftelijke garantie geven op een ProTech 500-lakbehandeling.

ProTech 200-lakbehandeling voor tweedehands auto’s

Gebruikte auto’s kunnen ook een lakbehandeling krijgen. Alvorens de toplaag wordt aangebracht, wordt de auto uitgebreid gepolijst zodat alle krasjes en oneffenheden verdwenen zijn. Op de ProTech 200-behandeling geven we twee jaar schriftelijke garantie.

Gratis ProTech-onderhoudsmiddelen en korting op ProTech-producten

Uw auto is niet alleen mooier en beter beschermd; hij is ook makkelijker te onderhouden na een ProTech-lakbehandeling. Het enige wat u hoeft te doen, is de auto regelmatig met een hogedrukreiniger schoonspuiten.

Omdat wij weten dat u uw auto graag goed verzorgt, krijgt u van ons de zogenoemde ProCase: een eigentijdse koffer vol ProTech-onderhoudsmiddelen. Daarbij ontvangt u bij een ProTech-lakbehandeling een Procard. Deze persoonlijke kaart geeft u korting op verschillende ProTech-producten.

Overige behandel- en onderhoudsvormen

U kunt uw lederen interieur van uw auto ook laten reinigen bij Koops Autoschade. Na het reinigen wordt het leder voorzien van voedende conditioner. Ook voor het behandelen, reinigen en onderhouden van uw stoffen interieur, de velgen of uw cabriodak kunt u terecht bij Koops Autoschade.